Vacatures

Verkoper Isolatie op ZZP basis

 De Isolatiebeer is een isolatiebedrijf te Dordrecht. Wij zijn specialist in het na-isoleren van woningen en gebouwen.

We werken met Canadees Isolatieschuim Icynene voor vloer en dak isolatie. Wij verwerken uitsluitend met het beste isolatiemateriaal, gecertificeerd door SKG-IKOB.

Met de Isolatiebeer houd je de energie in huis!

Wij zoeken isolatie adviseurs voor de particuliere markt.

Wegens grote drukte en de groei van de Isolatiebeer, zijn we op zoek naar nieuwe isolatie adviseurs. Werkgebied waar we adviseurs voor zoeken zijn: Zuidwest-Holland en Zeeland. We willen graag ons team versterken met enthousiaste, leuke collega’s. We zoeken een energiek, enthousiast persoon die het leuk vindt om mensen te adviseren over isolatie én natuurlijk opdrachten te verkopen. Lees snel verder of deze functie en ons bedrijf je aanspreekt!

Ben je gemotiveerd en heb je zin in een leuke baan bij de Isolatiebeer maar heb je nog helemaal geen ervaring in isolatie? Reageer alsnog op deze vacature! Wij bieden veel kansen voor mensen die graag willen leren en het vak isolatie eigen willen maken. Voordat je aan de slag gaat, word je eerst alle kennis over isolatie bijgebracht.

Werken bij de Isolatiebeer als isolatie adviseur voor de particuliere markt betekent dat je een hele afwisselende baan hebt. De ene dag ben je bij veel klanten thuis om advies te geven over isolatie oplossingen bij de woonsituatie van de klant. En de andere dag focus je je op al je uitgebrachte offertes. Samen met je collega’s van de buitendienst zorg je voor kwalitatief, goed advies over isolatie en breng je offertes uit aan geïnteresseerde mensen. Je hebt leuke, informatieve gesprekken met klanten en krijgt energie van je collega’s en het scoren van opdrachten.

Wie zoeken we?

We zoeken een verkoper op ZZP basis die per m2 op provisie basis wordt uitbetaald. Je beschikt zelf over een auto, telefoon en laptop.

We vinden het vooral belangrijk dat je met hart voor je vak en enthousiast aan de slag gaat. Je hebt veel contact met (toekomstige) klanten en daarmee ben je het visitekaartje van de Isolatiebeer. Goede en duidelijke communicatie, enthousiasme, kennis en verkoopvermogen zijn daarbij sleutelwoorden. Een aantal zaken die het werk perfect bij je laten passen zijn:

 • goed vermogen om mensen te adviseren over isolatie oplossingen
 • voor iedere klant je uiterste best willen doen
 • je behandelt klanten met respect en probeert je enthousiasme over te brengen
 • een flexibele, enthousiaste en actieve instelling
 • een sociale houding: je kunt goed met zowel je collega’s als klanten omgaan
 • gevoel voor commercie

Isolatie Operator

Functieomschrijving

Operator Isolatie

Wegens groei en de grote vraag naar isolatie zijn wij op zoek naar een energieke operator Isolatie. In deze rol ga je ervoor zorgen dat klanten er komende winter warm bij zitten.

Je bezoekt particulieren op verschillende plekken in Zuid West Nederland en brengt hier isolatie aan in kruipruimtes, daken en spouwmuren. Je bent niet bang om soms op hoogtes of in krappe ruimtes te werken. Daarnaast ben je fysiek fit en bereid om te leren.

 • Je hebt affiniteit met het milieu en duurzaamheid.
 • Je bent bereid om te leren.
 • Je hebt geen 9 tot 5 mentaliteit
 • Je bent sociaal en betrouwbaar
 • Je bent nauwkeurig
 • Je bent klantgericht

Uitvoeringscoördinator

Functieomschrijving
Als uitvoeringscoördinator fungeer jij als een échte spin in het web binnen de verschillende onder handen zijnde isolatieprojecten. Je werkt nauw samen met de afdeling projecten en de afdeling planning. Je bewaakt consequent de productie en voortgang van de isolatieprojecten binnen Zuid West Nederland. Het betreft een afwisselende functie waarbij je deels ‘binnen’ en ‘buiten’ bent.

Als uitvoeringscoördinator ben je flexibel, handel je proactief en beschik je over het vermogen om zowel zelfstandig als in een team te functioneren.

Je hebt inzicht, bent ondernemend, commercieel, resultaatgericht, en streeft naar een tevreden klant. Beschik je over deze eigenschappen dan ben jij de persoon die wij zoeken!

Als projectcoördinator ben je verantwoordelijk voor:

Uitvoeren van zowel grotere als kleinere uiteenlopende isolatieprojecten: voor woning en / of coöperaties, VvE’s., utiliteitsbouw.

Verzorgen van de voorbereiding en het uitvoering gereed maken van het project, Bewaking operationele voortgang van de projecten; Verzorgen van een correcte begeleiding en duidelijke communicatie. Je bent contactpersoon voor certificeringbureaus.

Wij vragen verder:
• Een goede en enthousiaste werkhouding;
• Zelfstandige en resultaatgerichte instelling, innovatief en communicatief vaardig;
• Je draagt graag verantwoordelijkheid en je bent stressbestendig
• Goede beheersing van de Nederlandse taal en bent in het bezit van rijbewijs BE

 

Dit mag jij van ons verwachten:

Een marktconform salaris en uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden zoals bedrijfsbus, telefoon. Als werkgever vinden wij het belangrijk dat jij alle mogelijkheden krijgt om binnen de organisatie te werken aan jouw persoonlijke en professionele ontwikkeling om up-to-date te blijven.

 

Enthousiast geworden?

Stuur je cv naar info@deisolatiebeer.nl T.a.v. PP de Kok