Klantbeoordelingen

Sinds vorig jaar maart woont de familie Breuer in hun heerlijke huis. Het is een huis uit begin jaren 80. De gevels zijn licht geïsoleerd en er is dubbel glas. Toch was het nog best fris in huis en leek het wel of het tochtte. Dat bleek bijvoorbeeld uit de convectorput te komen, die aansluiting was bepaald niet luchtdicht. De kou kwam daardoor echt de woning in. Zeker ’s avonds was dat niet comfortabel als je lekker op de bank zat te lezen of tv te kijken.
Tijd om in actie te komen. Eigenlijk uit het oogpunt van energiegebruik, maar ook het verbeteren van het wooncomfort speelde een belangrijke rol. Via internet kwam de heer Breuer bij De Isolatiebeer terecht. Na het invullen van het formulier werd er de volgende dag gebeld voor het maken van een afspraak om de situatie ter plaatse te beoordelen. Hilko Wemmenhove kwam langs; na een korte inventarisatie van de situatie legde hij de verschillende opties en werkwijze uit. Snel daarna kwam de offerte, die paste prima binnen het budget.
Voor de heer Breuer was het ook belangrijk dat hij direct een vertrouwd gevoel had bij de aanpak en de expertise van De Isolatiebeer. Geen gladde verkopers die je gelijk willen laten tekenen, maar een klantgerichte aanpak die prettig overkomt. Ook het oplossingsgericht meedenken was een reden om voor De Isolatiebeer te kiezen.
Binnen een paar weken kon er al worden geïsoleerd, gelukkig net voor de koude periode. Het resultaat is echt fijn: geen koude tocht meer. In een halve dag was alles voor elkaar en uit nieuwsgierigheid is de heer Breuer na een paar dagen ook zelf nog in de kruipruimte gekropen om te kijken hoe het eruit zag. Toen bleek er een stukje niet volledig dik genoeg geraakt te zijn. Na een e-mailtje werd dit direct gecorrigeerd en voor de heer Breuer eigenlijk nog meer een bewijs dat de keuze voor De Isolatiebeer de juiste is.
Dat de isolatie van de kruipruimte een juiste keuze is, daar is de heer Breuer zeker van overtuigd. Zeker qua comfort is het de investering al helemaal waard geweest.

De heer Tuinstra is alweer heel wat jaren eigenaar van de woning waar hij samen met zijn vrouw woont. Toen het tijd was om ook de isolatie van de vloer aan te pakken is de heer Tuinstra op internet gaan zoeken. Er is een ruim aanbod van verschillende methoden van isoleren van de kruipruimte onder de vloer. Een aantal kenmerken waren belangrijk. Op de eerste plaats moest het makkelijk kunnen worden aangebracht, ten tweede was de snelheid van het aanbrengen van belang en als laatste moet het resultaat voldoen aan zijn eisen voor een hoge isolatiewaarde.

Stap twee in het proces is het aanvragen van offertes. De verwerkingsmethode van De Isolatiebeer voldeed aan de eisen en toen tijdens de bespreking van de offerte bleek dat één van de twee oprichters van de Isolatiebeer dezelfde roots in Vlaardingen had liggen werd de keuze voor De Isolatiebeer een logische.
Op de dag van de daadwerkelijke isolatiewerkzaamheden kwamen er twee keurige mannen met de bus voorrijden. Voor de heer Tuinstra is dit zeker ook belangrijk; ze komen immers bij je over de vloer. Na wat vertraging bij het opstarten was de klus eigenlijk relatief snel geklaard. Zonder noemenswaardige overlast was binnen een halve dag de vloer via de kruipruimte geïsoleerd. Door het gebruikte procedé van twee componenten werd in deze situatie via het toegangsluik naar de kruipruimte elke hoekje en gaatje goed geïsoleerd. Het toegangsluik moest later nog worden voorzien van isolatie en het welgemeende advies van de heer Tuinstra is om dat direct mee te nemen tijdens het aanbrengen van de overige isolatie.

De heer Tuinstra was één van onze eerste klanten eind vorig jaar. Sindsdien hebben we de processen nog verder gefinetuned en wordt nu vrijwel direct na aankomst begonnen met de daadwerkelijke isolatiewerkzaamheden. De heer Tuinstra merkt nog op dat hij sinds het eerste contact al twee bekenden op het spoor van De Isolatiebeer heeft gezet. Kijk, dat zien we graag: tevreden klanten die anderen naar ons doorverwijzen. Dat is toch eigenlijk het mooiste compliment dat je kunt krijgen.

Voor de heer Tuinstra was zijn vloer het laatste dat nog moest worden geïsoleerd. Zijn muren waren al eerder gedaan. U kunt nu ook bij De Isolatiebeer terecht voor de perfecte (spouw)muurisolatie. Zeg maar twee vliegen in één klap. Wel zo efficiënt.